Traktering

hos Villa Skeiane

villaskeiane_mat_5.png

Å komme inn i Villa Skeiane er som å entre en svunnen tid. En tid der man kunne nyte hverandre og dagene i fulle drag. En tid der man var fri for forstyrrelser og bekymringer utenifra. Det er en glede å ønske deg velkommen til den gode, gamle tiden.
 
Hos Villa Skeiane vil vi gjøre det beste for at du skal ha det godt. Interiøret, med sin klassiske stil anno 1910, gir en behagelig og fredfull ro. Værelsene skaper perfekte rammer for enhver anledning. Alle moderne fasiliteter er på plass, slik at du kan du nyte det beste av både gårsdagen og morgendagen hos oss.
 
På kjøkkenet er det Bocuse d’Or vinner Charles Tjessem med sin håndplukkede stab som regjerer. Vi bruker gode råvarer som er dyrket og behandlet av bønder og fiskere som bryr seg like mye om smak og kvalitet som vi gjør. Hos oss forenes gammeldags sans for kvalitet og moderne kulinariske tanker i en herskapelig og lun atmosfære. Menyen vil variere etter sesong og ønsker, og kan skreddersys til enhver anledning. Vi har alle rettigheter på drikke, og godt utvalg på både vin, cocktails & alkoholfri drikke.
 
Du er velkommen til å reservere hos oss på Villa Skeiane til frokost, lunsj, bedriftsmiddager, julelunsj, barnedåp, konfirmasjon og bryllup, til bursdager og minnestunder. Våre stuer i 2 etasje byr også på en helt spesiell ramme for møter, seminarer og selskapslokaler av alle slag.

FORSYNING
Du er hjertelig velkommen til å bestille inn forsyninger fra kjøkkenet vårt. Kokkene våre lager og leverer mat til alle typer anledninger. Ta kontakt, så finner vi en passende meny.
 
KONTAKT
Ønsker du å leie værelse hos oss, bestille forsyning eller har spørsmål, vennligst kontakt oss på 51 67 10 00, eller send en epost til post@villaskeiane.no.
 
STUER
Villa Skeiane er svært fleksibelt og kan traktere selskaper og arrangementer fra 10 til 80 gjester.


1. etg.

Biblioteket – 12 personer
Peisestue – Nyt aperitiff, kaffe /Avec ved peisen
Midtstue – 30 personer
Kjøkkenstue – 20 personer
Vinterhage - 10–12 personer

Vi kan dekke opp til 80 personer i alle våre 3 stuer.


2. etg.

Prost Bernhard stuen  - opptil 30 personer
Fru Divert stuen - 10 personer
Den blå stuen - 8 personer


Åpent for

Arrangementer for opptil 80 personer i alle 3 stuer.
Forhåndsbestilte bord  

Lukkede arrangementer kan være:
Bursdagsfeiringer
Bryllup
Konfirmasjoner
Barnedåp
Private feiringer
Foretningslunsj
Julefrokoster
Julelunsj
Julebord

Næringslivet kan ha opptil 3-4 lukkede arrangement på en gang
Kurs & møter

Bedriftsmarkedet
Foreninger og lag

Hageparty - vi kan arrangere store & små festligheter i hagen.

Andre aktiviteter:
Forsyninger (catering)

Monica Tjessem

Charles Tjessem
Rådgivning og konsulentvirksomhet
innen F & B
Prosjektledelse F & B
Produktutvikling F & B


Åpningstider
 

Lørdags brunsj
Vi har åpent annen hver lørdag i partallsuker for brunsj mellom kl 13-17. Er dere 2, 5 eller 10 er dere hjertelig velkommen. Men husk å reserver i forkant.

Fredags lunsj
Vi serverer lunsj hver fredag fra kl 11.00-15.00

Vi åpner ellers opp alle dager for grupper på minimum 10 personer på både dag og kveldstid på forespørsel.

Ønsker du å leie værelse hos oss, bestille forsyning eller har spørsmål, vennligst kontakt oss på 51 67 10 00, eller send en epost til post@villaskeiane.no.